Campanya de sensibilització sobre la recollida d’excrements d’animals de companyia

Aquest taller va ser realitzat per Taronja TICs amb els estudiants de CRA Mónduver-Safor – Aulari de Potries com a part de la campanya «Accions de sensibilització sobre neteja i imatge del municipi – Potries Neta», realitzada per l’Ajuntament de Potries amb les ajudes de la Diputació de València i va comptar amb la col·laboració i coordinació de mestres del centre. Aquesta campanya ha estat dirigida a alumnes d’infantil i es va realitzar en tres dies.

La «Campanya de sensibilització sobre recollida d’excrements d’animals de companyia» es va realitzar en tres jornades en què les i els estudiants van experimentar amb el mètode científic. En la primera jornada vam parlar sobre la temàtica i els i les xiquetes van fer en comú els problemes que comporta trobar-nos amb excrements al carrer.

En la segona jornada vam eixir a un carrer del poble i mitjançant fitxes de registre van comptabilitzar els excrements que han trobat i els van marcar perquè ningú els xafe. Amb el registre que van fer van poder comprovar que la presència d’excrements d’animals de companyia en els carrers de Potries és un problema real que requereix accions i solucions immediates. Una vegada que la informació va ser recopilada van utilitzar les seues competències artístiques dibuixar i dissenyar en grups, quatre cartells que busquen conscienciar a les i els veïns de Potries sobre les conseqüències que suposa l’acció de deixar en els carrers del poble els excrements dels animals de companyia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s